Mr. Jacqueline Wielemaker MMO

Mr. Jacqueline Wielemaker MMO 2018-05-17T12:46:06+00:00
Mr. Jacqueline Wielemaker MMO

Over mij

Ik ben mijn loopbaan gestart als jurist. Vanuit de wens om te verbreden ben ik daarna manager geworden. Kennis en mensen vormen belangrijke drijfveren voor mij. Door het inzetten van die kennis en kunde ten bate van andere personen en organisaties verbind ik beide elementen.  Iets kunnen toevoegen, van meerwaarde zijn, daar loop ik warm voor.

Door mijn ervaring als jurist en manager, maar ook door mijn functies als docent/trainer en toezichthouder in verschillende organisatietypen kan ik in vele omgevingen en met diverse opdrachten uit de voeten.  Geholpen door mijn brede blik en analytisch vermogen doorgrond ik vlot organisaties en zie ik waar het beter kan.  Om vervolgens met de probleemanalyse aan de slag te gaan en deze  te vertalen in een praktisch uitvoerbaar plan van aanpak.

Ik heb in mijn loopbaan veel uiteenlopende vraagstukken  voorbij zien komen . Mijn ervaring is: voor alles is een oplossing, ook al lijkt deze misschien niet direct voorhanden. Voor mij ligt de uitdaging in het bedenken van die oplossing en het voor u of uw organisatie tot een goed einde brengen van de desbetreffende kwestie. Of het nu gaat om een juridisch advies, organisatievraagstuk of interim management.

Mensen die met mij hebben samengewerkt typeren mij als aanjager; als iemand  die zaken en mensen in beweging brengt of aan het denken zet. Soms prikkelend, positief kritisch, maar altijd  met hart voor de relatie. Een goed contact staat bij mij centraal. Want van daaruit ontstaat en groeit samenwerking, waardoor organisaties én medewerkers renderen.

Contact opnemen?

Heeft u vragen? Twijfel niet om contact op te nemen!

GA VERDER